Frakt och Leveransvillkor

Fraktkostnader

Fast spårbar fraktpris inom Sverige 70:- kr. inkl. moms. med Postnord, Schenker eller DHL oftast får man hämta ut hos ombud.

Leveranstider

Normal leveranstid från oss är 7-10 vardagar. Oftast går det snabbare. Vissa produkter kan vid hög belastning ha något längre leveranstid, detta meddelas då via e-post. Vi reserverar oss för att varan kanske inte finns i lager och då kan detta ta betydligt längre tid att leverera. Om nåt annat är beställt med en vara som har längre leveranstid så väntar vi in hela beställningen för att skicka varorna samtidigt, om ni inte önskar annat.

Vad är kollinummer?

Ett kollinummer är ett nummer som fraktbolaget använder för att spåra paket.  Du kan med det se var ditt paket ligger. Det är bra att ha det med om du ska hämta ut ett paket, så fraktbolaget vet var det ligger.

Ej uthämtat paket

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dagar.), så fakturerar vi dig för vårt arbete med hantering och eventuell returfrakt.

Ej utlämnad vara

Har du beställt en vara men ej fått den ännu trots att det har gått längre tid än den angivna leveranstiden kontakta oss på
e-post  info@tryckarna.se  eller Tel. nr. 08-55666633 så kollar vi upp varför.